Devil’s Food Chocolate Cake

Recept kommer på den här härligheten. Det här är den godaste kaka jag vet. Tar man en pytte portion mat till förrätt så kan man ta en rejäl bit sådan här till efterrätt – ha ha! Och så har jag alltid undrat varför den kallas “Devil’s food…”. Det borde ju vara “Heavenly food” eller nåt i den stilen… Får nog forska lite på det!

show hide 4 comments

Alison - November 21, 2013 - 7:17 am

Do you have the recipe for this? And in English?

Sonja {Dagmar's Kitchen} - November 21, 2013 - 9:59 am

Hi Alison – Unfortunately I don’t have the recipe. This post was written so long ago and I probably made the cake out of my head or mixed a few recipes up. But my plan is to start writing this blog in english in a near future (December 2013), so stay tuned for more delicious recipes soon.

//Sonja

Julie - June 3, 2014 - 2:40 pm

This looks Devine! I would like the recipe in English also
Or some thing like it
Tack

nan gengler - October 31, 2014 - 11:13 am

English, please!