Boktips inför grillsäsongen

Man borde verkligen grilla mera – gärna året runt! För oss har det nästan blivit en tradition att grilla lamm eller oxfilé på nyårsafton. Men rackarns vad kallt det blivit några år för min stackars man som fått ansvara för den biten… Då är det betydligt skönare att grilla ute en ljummen sommarkväll… Alltså är det inte undra på att det blir sånt fokus på grillning under just sommarhalvåret i vårt land!

Måste därför passa på att tipsa om nyutkomna boken Jamie Grillar för er som känner att ni behöver inspireras! Och här hittar du inte bara tips på goda grejer att grilla utan även en massa goda grilldrinkar, och så ett helt kapitel med härliga somriga desserter. Ögonen får vila sig på underbart matfoto av bland annat grymma matfotograferna David Loftus & Kate Whitaker.

show hide 2 comments

Sofia Ekström - May 27, 2012 - 4:14 pm

nu när jag tänker på det så slår det mig att jag aldrig lagat ett endast recept av jamie, trots att jag älskar alla hans matprogram. kanske är dags?

Sonja {Dagmar's Kitchen} - May 28, 2012 - 9:54 am

Då är det absolut dags Sofia! Och även om man inte följer recepten slaviskt (som jag aldrig gör…) så är hans böcker alltid ren och skär matglädje och inspiration!