En skatt

Förra helgen när vi var hos svärmor och svärfar fick jag den stora lyckan att lägga beslag på den här skatten! En hel låda med gamla nysilverbestick. Kanske inget man använder att äta med, men jag tycker dom är så vackra och jag kommer att få massor med nytta av dem till mitt matfoto. Och allt det här var egentligen på väg att slängas eller säljas på loppis… Den enes skräp, den andres skatt!

Har du fått ta över något som någon annan inte ville ha men som du sätter värde på?

show hide 2 comments

Jenny - May 20, 2012 - 9:46 am

Vi rensar i svärmors källare och hittar många böcker.Husmoderns presentbok med titlar såsom Allas hemhjälp, Etikett och god ton, Kroppsvård och Lyckligt ogift. Alla tryckta 1932.

Sonja {Dagmar's Kitchen} - May 21, 2012 - 9:04 am

Spännande Jenny! Vilka titlar! Jag minns när vi lekte på mormors vind som barn… Det låter lite som den typen av “skrifter” man kunde hitta där ;-)