Inspiration i Skåne

I helgen var jag nere i Skåne och jobbade, närmare bestämt i Helsingborg och Mölle. Och eftersom jag bott i de trakterna (Båstad) i fem års tid har jag förstås skaffat mig en hel del favoriter i området när det gäller trädgårdsbutiker, gårdsbutiker och sådant. Nu var det ju just jobba jag skulle göra (ehrrm…) men varför inte unna sig att förena nytta med nöje? Och så råkade jag ju även ha vägarna förbi några av mina storfavoriter ;-)

Fredriksdal – ljuvliga trädgårdar, evenemang och så förstås butiken Flora Linnea

Sofiero – samma som ovan fast butiken heter Sofiero Blomster & Trädgårdshandel

Kullabygdens Keramik – underbar rustik keramik! Älskar deras oglaserade terakottakrukor!

Varalövs Gårdsbutik – en av många underbara gårdsbutiker som finns i området. Det är bara att stanna till och köpa det man är sugen på – alltid något som är i säsong förstås, och oftast direkt från gården!