Jobbar hemifrån

Idag jobbar jag hemifrån. Sitter och försöker få någon slags överblick över jobb och familjeliv. Det är mycket olika jobb, barnaktiviteter, uppdrag och egna projekt som börjar hopa sig just nu… Allt är roligt – och det är ju underbart att ha förmånen att bara få jobba med roliga saker – men jag är ett kontrollfreak och gillar inte när jobben hopar sig utan att jag har kontroll över och har synkat alla kalendrar och listor.

Så idag skriver jag nya listor där allt det viktigaste hamnar överst. Det som redan är gjort stryks och så ska jag försöka synka jobbkalendern i iphonen med den handskrivna familjekalendern på väggen. Ordning & Reda – då mår jag som bäst!

show hide 1 comment

Charlotte Johansson - May 10, 2012 - 9:39 am

Ibland är det skönt att höra att det är fler som är kontrollfreak. Känner igen mig precis… ;-)