När jag inte lagar mat…

…så fotar jag. Barn- och familjefotograferingar varvas med reportageresor, bröllop och bildredigering. Jag jobbar ju heltid som frilansande fotograf i mitt företag Sonja Dahlgren Fotografi och just nu är det riktig högsäsong på alla fronter!

Visst bubblar det i grytorna i köket ändå (vi måste ju ha mat på bordet!), men det fotas inte – och stylas deifinitivt inte – så mycket just nu. I skrivande stund puttrar visserligen ett långkok på högrev på spisen. Känns ju totalt osomrigt, men jag hade en finfin ekologisk (vacuumförpackad) högrevsbit i kylen med utgångsdatum imorgon, och det är ju så onödigt att frysa in tycker jag ;-). Kanske blir det till och med någon bild och ett recept på det ikväll. Vi får se!

Tills dess – kika gärna in på min “professionella” sida (hur högtravande lät inte det då?) och kolla vad jag håller på med. Mest små “teasers” just nu, men så fort det finns tid så kommer det mycket mera!

Önskar dig en riktigt fin dag denna näst sista dag i maj!

show hide 2 comments

sofie mumsfillibaba - May 30, 2012 - 8:35 pm

Vilka härliga bilder!! Vad duktig du är. Kollade in lite på din professionella sida. Beundrar verkligen alla som fotar så fantastiskt!

Fröken Pyssel - June 6, 2012 - 9:12 am

Vilka underbara familjefoton! Så fint och smart med vimplarna.