Omnämnd i Hildas Inspiration #2!

Idag är jag glad. Och lite stolt. Jag har blivit omnämnd i finfina nätmagasinet Hildas Inspiration #2. Tidningen ges ut av bloggaren, illustratören, grafiska formgivaren, fotografen och inspiratören Sofia Brolin som driver bloggen Hildas Hem.

Och det är lite roligt, för när jag hittade till Hildas Hem för ett par månader sedan (via tips från min skribentkollega Marie) upptäckte jag snabbt hur många likheter Hildas hem & Dagmar’s Kitchen har. Vi fotar och skapar allt material till våra bloggar själva, samt att vi båda döpt våra bloggar efter en äldre kvinnlig förebild i släkten.

Hursomhelst är jag väldigt glad över omnämnandet och länken och tycker det är helt fantastiskt hur vi bloggare allt som oftast hjälper varandra och sprider en massa “good karma” isället för att se varandra som konkurrenter. Stort tack till dig Sofia på Hildas Hem!!

show hide 1 comment

Linda - May 21, 2012 - 9:25 pm

Och tack vare Hildas Inspiration hittade jag hit! Hit återvänder jag fler gånger. Nu ska jag ta mig en ordentlig titt här inne!

//Linda