Presenttips

Vår dotter Tuva som snart fyller 7 har på sista tiden börjat intressera sig alltmer för matlagning och bakning. Hon har alltid gillat att hjälpa till och stå bredvid i köket, men nu vill hon ta över hela köket! Hon mortlar mandlar, blandar med smör och socker, häller i senap, mixar ned lagerblad… ja, säg det hon inte gör ;-)! Hon vill både laga riktiga saker med hjälp av enkla recept – och experimentera! Och det måste uppmuntras!

Därför tänkte jag att det var på tiden att hon får lite egna grejer som hon känner att hon kan göra som hon vill med. Så jag surfade in på Leilas General Store och satte ihop ett gulligt startkit som hon ska få på sin födelsedag. Vad tror ni om det?

Lavendelblå emaljkastrull att smälta smör eller koka ett ägg i, pistagegrön slickepott, liten palett att bre på glasyr och liknande med samt ett paket rosa papperssugrör.

Till vänster ett ljuvligt litet cup-cake kit inklusive fåglar att dekorera kakorna med! Till höger ett litet set med brevpapper – så gulligt!

show hide 2 comments

Sofia - Hildas hem - May 26, 2012 - 8:43 am

Jga tror hon blir nöjd. Det hade jag blivit – så fina grejer :)

Jag önskar dig en härlig lördag!
Kram Sofia

sofie mumsfillibaba - May 28, 2012 - 10:17 am

Ååå….vilket fint kit!! Klart hon blir glad! Det skulle jag bli. KLart det ska uppmuntras! Det var så jag höll på när jag var liten. Blev sådär gott ibland vill jag minnas. Bittermandeln råkade vi komma åt en gång…