Äntligen är dom här!

Idag när jag tog min morgonpromenad (ibland gör jag det efter att jag lämnat barnen på skola/dagis) laddade jag fickorna med pengar eftersom jag såg att de nu ÄNTLIGEN börjat sälja de fina svenska jordgubbarna utanför vår matbutik. Det blev både jordgubbar, bigarråer och lite fina aprikoser från Italien som jag tror ska få bli en härlig fruktsallad till mellanmål när barnen kommit hem.

Nu är det sommar hörni!! Det är NU det gäller att njuta av alla färska bär och härligheter som är i säsong. Se till att äta något riktigt gott och färskt idag du också!

Och så en liten eloge till min man Pelle som beställningssnickrat åt mig! Jag har länge saknat något rustikt och fint att ha som bakgrund när jag fotar, men nu fixade Pelle bräder till mig och snickrade ihop i helgen! Och så har jag målat. Så nu har jag denna underbara mintgröna historia + en vit likadan. Och de går såklart att måla om efter säsong så att jag har något som passar säsongens färger. Jag är så glad för detta! Tänk vad lite färg och struktur kan göra för helheten!