Jag blev så inspirerad av allt fint som fanns att köpa idag vid jordgubbsståndet att jag gjorde den här fruktsalladen med en liten enkel dressing på honung, lime, citron & mynta. Så fräscht! Skriv gärna en kommentar om du testar den här salladen – eller om du blev inspirerad att göra något liknande på samma tema!
Fruktsallad med myntadressing
Använd valfria bär & frukter i säsong – jag tog jordgubbar, bigarråer & aprikoser
Dressing:
1 msk honung
saften av en lime
saften av en citron
10 finhackade myntablad
—
1) Vispa ihop dressingen. Skär frukterna/bären i mindre bitar och häll över några skedar dressing. Låt stå och dra en liten stund innan servering.
TIPS! Vill man ha det som efterrätt går det förstås bra att bara servera som den är, men man kan också tänka sig en klick av den här mascarponekrämen. Eller om man vill vara lite smidig – bara en klick god vaniljglass!
show hide 1 comment