Grattis Tuva!

Idag firar vi Tuva som fyller 7! En liten stund i skolan fick det bli, för att bjuda på glass. Sedan blir det bullfika och glass hela dagen (ja, nästan i alla fall…). Hon har önskat sig sin älsklingsrätt spaghetti med köttfärssås ikväll, och så var hennes önskan även “pinnglass” till efterrätt. Alltså inget sånt där hemgjort “dravel” som jag brukar komma dragandes med ;-).

Hoppas att ni andra också har en fin dag och att ni får en fin helg!

Underbara cup-cake formarna (funkar lika bra til bullar förstås) från Leilas General Store.

Bilderna är tagna med min Lensbaby Composer som jag använt alldeles för lite sedan jag köpte den, men nu ska jag skärpa mig… Så kanske blir det lite mer “lensbaby”-bilder på Dagmar’s framöver.

show hide 3 comments

Marie Onäng - June 1, 2012 - 10:09 am

Haha, skönt att det inte bara är här som familjen “otacksamt” tjatar om “köpe” – sonen vill hellre ha köpeketchup, maken tigger emellanåt Skogaholmslimpa och senast i raden är lillasyster som glatt käkar ersättning. Kram M

Sofia - Hildas hem - June 1, 2012 - 5:20 pm

Haha, hemgjort dravel?! Det är ju det finaste man kan få :)

Jag önskar dig en härlig fredagskväll!
Kram Sofia

Sonja {Dagmar's Kitchen} - June 1, 2012 - 6:05 pm

Ja, visst är det skumt att man som barn inte uppskattar det hemgjorda “dravlet” (ha ha!) till fullo! Fast jag var likadan själv iofs. Min mamma gjorde typ ALLT själv – bröd, marmelad, sylt, kakor – you name it! – och vi barn längtade bara efter Skogaholmslimpa…