Sommardrömmar

Har suttit och jobbat lite här ikväll och på slutet förströdde jag mig med att kika runt bland gamla semesterbilder. Det blir inte så ofta som man kollar på sina egna privata bilder (eller gör något vettigt med dem för den delen…) när man jobbar som fotograf. Inte jag i alla fall. Men här hittade jag ett par bilder från när vi hyrde hus i Frankrike sommaren 2009. De fick mig att längta bort till ett färgglatt land där melonerna smakar ljuvligt och där solen alltid skiner…

Vad har du för planer eller drömmar inför årets sommarledighet?

show hide 1 comment

Hanna - June 5, 2012 - 11:52 am

Jag åker till just Frankrike och det ska bli härligt! Förresten så fint du har det här på den bloggen också, blir sugen på och laga mat och baka även om det egentligen inte är något av mina största intressen. Tack för fin inspiration!