Sommarlov

Just nu blir det inte så mycket bloggande. Vi har nämligen sommarlov! Mycket mat och bak blir det visserligen, men tyvärr inte lika mycket tid att fota och fixa bloggfint med maten. Däremot får jag så mycket inspiration när jag är ledig. Och så passar vi på att besöka en massa härliga gårdsbutiker och annat skoj, så jag laddar för en massa matiga inlägg snart… Tills dess lämnar jag er med de här bilderna som skvallrar lite om vad vi gör just nu.

Vad gör du på din semester?

show hide 2 comments

Sabina - July 31, 2012 - 9:39 pm

Kände igen mig direkt på ägg skylten. Har jobbat där. Vart bor ni någonstans?
/Sabina

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 1, 2012 - 10:40 am

Hej Sabina! Vad roligt att du kände igen dig på skylten. Vi bor i Göteborg, så vi åker till gårdsbutiken i lindome ibland ;-).