Tävla med Dagmar’s Kitchen & Agneta Livijn!

I tordags var jag i Torekov och besökte Agneta Livijn. Hon har en underbar liten garageshop där på somrarna och jag har aldrig varit där – trots att jag åkt förbi och sett skylten så många gånger… Hursomhelst, nu var jag ute efter en mintgrön skål och jag hittade precis det jag sökte! Så fin till sommarens frukter och bär och kommer garanterat att göra sig på bordet – och påminna om sommaren – även i höst och vinter.

Jag fick även äran att lotta ut ett fantastiskt fint litet kryddfat här på bloggen. Så roligt! Det är det lilla fatet med texten THYME som jag lottar ut. Superfint att lägga timjan på förstås, men lika fint till oljan att doppa brödet i. Eller varför inte som litet olivfat. Själv skulle jag även kunna se mig använda det vid diskbänken att lägga ringar och annat smått på när man fixar i köket. Och jag är säker på att du som vinner kommer att hitta ännu fler sätt att använda det!

Alla kan vara med och tävla! Du behöver inte ha en egen blogg. Har du ingen egen blogg/hemsida så anger du bara namn och email-adress när du skriver din kommentar!

Så var med och tävla nu! Du får fler lotter, dvs. chanser att vinna ju fler av nedanstående saker du gör. Tävlingen pågår till och med den 15 augusti, och vinnaren kommer därefter att annonseras ut här på bloggen. Fatet skickas sedan hem till dig per post.

Så här tävlar du:

1 LOTT om du gillar Dagmar’s Kitchen på Facebook eller Bloglovin’ (om du redan gör det har du förstås redan en lott!)
1 LOTT om du gillar Agneta Livijn på Facebook
1 LOTT om du länkar med tävlingsbilden (bara högerklicka och spara på skrivbordet) i din blogg eller delar på FB

Skriv sedan i kommentarsfältet här nedanför hur många lotter du har så är du med och tävlar! Lycka till!

Och så lite mera bilder…

show hide 17 comments

Helena Backstig - August 6, 2012 - 10:26 am

Jag tävlar med tre lotter!!

Karolina - August 6, 2012 - 11:00 am

Åh, vad fina saker hon har! Jag har gillat både dig och Agneta på Facebook o tipsat nu :-)

Marie L-M - August 6, 2012 - 6:14 pm

Hej!

Vilken tur man kan ha, hitta en sådan trevlig blogg som dessutom
handlar om det som jag tycker allra mest om. Nämligen mat och bak!

Dessutom har du en jättefin utlottning av ngt som jag verkligen
kan ha nytta av, dessutom är ju fatet ljuvligt fint.

Blev raskt följare av dig via bloglovin, o gillare på fb
och gillar även Agneta L på fb.. Så 2 lotter blev det nog.

Ha det så gott önskar Marie L-M

Margit - August 6, 2012 - 10:22 pm

Underbart fat! Jag såg till att kvalificera mig för 3 lotter på en gång.

Karolina - August 6, 2012 - 10:37 pm

Åh va härligt med keramik. Känns som att jag längtat extra mycket efter det denna sommaren. Än så länge har jag två lotter. Kanske lyckas jag ladda ner bilden och få en tredje :) Kram

Mitt skafferi - August 7, 2012 - 7:40 pm

Vilka fina skedar! Vart har du hittat dem?

Jessica Arvidsson - August 7, 2012 - 8:46 pm

Självklart vill jag vara med och tävla! För att maximera mina chanser har jag nu knåpat ihop till tre lotter :-) Jag gillar dig, gillar Agneta och tipsar även “alla” mina bloggläsare om din tävling.
Må så gott, Sonja! Kram!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 8, 2012 - 8:19 am

Hej alla! Kul att ni vill vara med och tävla och stort tack för att ni gillar på FB och Bloglovin’!!

Marie – alltid extra kul när någon ny hittar hit! Välkommen! Hoppas du kommer tillbaka ofta!

Svar till Mitt Skafferi: Visst är skedarna ljuvliga! Jag har beundrat dem länge på två av mina amerikanska favvobloggar. Och jag borde nog ha svart bälte i shoppingresearch, för jag har efter mycket googlande lyckats ta reda på att de kommer från franska Sabre. Köpte dem från deras webbshop!

tina - August 8, 2012 - 10:11 am

Åh vilket ljuvligt porslin! Jag är med och tävlar med en lott.

Marie Onäng - August 9, 2012 - 7:35 pm

Då vill ju så klart jag också vara med och tävla – hoppas fler av mina FB-vänner hittar hit till din ljuvliga mat & fotovärld. Tre lotter skulle jag då ha skrapat ihop. Tack för igår!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 9, 2012 - 7:53 pm

Tack Marie för att du delar! Och tack igen för igår – tror det blev riktigt bra trots allt regn! Kram kram

Christina Evans - August 14, 2012 - 7:38 am

Hej Sonja, jag tävlar med 2 lotter so far…vilken underbar blogg du har!

Eva - August 19, 2012 - 12:05 pm

Hej! Jag tävlar med två lotter, vad roligt!
Så härliga bilder och saker!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 19, 2012 - 12:08 pm

Synd Eva, tävlingen pågick tom. den 15:e augusti och vinnare blev Helena Backstig. Hoppas på att snart kunna lotta ut något annat fint – då måste du vara med igen! Kram

Birgit Grundin - August 27, 2012 - 1:53 pm

Hej, tävlar med två lotter, roligt att vara med. Fina bilder du har Sonja. Tittar ofta i din blogg.

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 27, 2012 - 2:14 pm

Hej Birgit! Måste tyvärr meddela att tävlingen är avslutad. Och så kanske jag måste se till att texten i inlägget blir “överstruken” så att inte fler missar detta. Hoppas att du vill vara med och tävla nästa gång!

[…] är lediga eller har börjat jobba! Ville bara hinta om att idag (och fram till 15 augusti) finns en tävling på min matblogg Dagmar’s Kitchen. Du kan vinna ett superfint litet fat från Agneta […]