Dagens skörd

Idag sitter jag inne vid datorn och jobbar ikapp. Solen skiner och lite surt att behöva sitta inne, men dagens skörd från tomatodlingen på balkongen gör mig glad! Jag älskar det “operfekta” i egenodlade tomater. Alla är inte perfekt runda och jämna i färgen. Och det är ju likadant om man köper direkt från en tomatodlare.

Jag kan inte förstå varför matbutikerna alltid bara tar in de perfekt runda och jämna tomaterna? Är det ett EU-direktiv kanske? Någon som vet?

show hide 3 comments

milla - September 1, 2012 - 7:09 pm

Vad gott med egenodlade tomater :)

Karoline | Gröna Skafferiet - September 3, 2012 - 8:30 pm

Sååååå vackert! Jag önskar att det var sådana här fina tomater man köpte i affären också – underbara!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - September 7, 2012 - 8:48 am

Egenodlade tomater är verkligen en “ynnest” och så lättodlat! Jag tog iofs död på mina frösådda plantor när jag alltför tidigt på säsongen glömde dem utomhus en blåsig natt… Men med lite hjälp av Hallandsåsens Plantskola fick jag nya fina plantor som trivts som fisken i vattnet på vår balkong!