Husmorstipset No. 2

Här kommer nummer två i en följetång som förhoppningsvis kommer bli jättelång. Ibland tycker man ju inte att man har några direkta “knep” att dela med sig av, och så är jag dessutom världsbäst på att tänka att alla andra säkert redan vet det som jag tänker tipsa om. Men jag tipsar ändå!

Hursomhelst blir Husmorstipset Numero 2 som följer: Rädisor som läggs med blasten direkt i kylen brukar bli mjuka och skrumpna inom ett dygn. Men om du tvättar dem, skär av blasten och lägger dem i kallt vatten i en skål håller de sig krispiga och fräscha i upp till tre dygn! Bra va?

show hide 2 comments

Karoline | Gröna Skafferiet - September 3, 2012 - 8:33 pm

Vad fiffigt! Och snygg bild som alltid! :) Fint att rädisorna matchar duken!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - September 7, 2012 - 8:45 am

Visst är det fiffigt! Och, vad säger man… kunde ju inte låta bli att styla de små godingarna lite. Snajsigt värre ;-)