Sweet Paul Fall

Nu är det här – Sweet Paul’s höstmagasin 2012!

Jag har följt Sweet Paul (både blogg och magasin) ända sedan starten och han var faktiskt lite av anledningen till att jag startade min matblogg. Jag hade redan jobbat några år som fotograf när jag blev sugen på att fota & styla mat i större utsträckning. Och då var Sweet Paul en stor inspirationskälla. Och är fortfarande förstås! Missa inte hans nättidning som dessutom är helt gratis!

show hide 4 comments

nathalie - September 11, 2012 - 3:26 pm

tack för att du delade med dej av sweet paul…fanns mycket intressant…:)

Sonja {Dagmar's Kitchen} - September 12, 2012 - 9:27 am

Klart man delar med sig Nathalie! Sweet Paul är för bra för att inte delas!

Håkan - September 13, 2012 - 12:03 pm

Oj, sweet paul var en höjdare! Vilken källa till inspiration du tipsar om här. Och din matblogg… Wow! Du är verkligen duktig på matfoto. Tack för att du delar med dig :)

Sonja {Dagmar's Kitchen} - September 13, 2012 - 12:07 pm

Tack själv Håkan! Vad roligt att kunna tipsa om något “nytt”. Och jag som trodde att “alla” matintresserade redan kände till Sweet Paul. Men det är ju en djungel av inspiration på nätet så man kan mycket väl “missa” någon riktig goding. Men nu behöver du åtminstone inte gå miste om Sweet Paul!