What Katie Ate och lite annat

Jag har haft en bevakning av en bok liggandes på AdLibris sedan länge. Det är matkreatören, stylisten och tillika bloggerskan Katie Quinn Davies bok What Katie Ate and Other Bits and Pieces. Och nu fick jag mejl om att boken äntligen finns att köpa! Så nu är den beställd! Och det här är jag säker på kommer att bli en av höstens mest bläddrade kokböcker hemma hos oss. Missa inte hennes blogg om du inte har sett den förr!


Bilden kommer från amazon.com

En annan bok som kommer inom kort och som jag också är oerhört nyfiken på är Aran Goyoagas (med underbara bloggen Canelle et Vanille) bok Small Plates and Sweet Treats som hamnar i svensk bokhandel i slutet av oktober som även den går att köpa nu (10/10). Jag kan knappt vänta tills den kommer ut!

show hide 1 comment

Håkan - October 11, 2012 - 9:35 am

What Katie Ate är verkligen en favorit numera. Bloggen är riktigt fin och kan tänka mig att boken också är fantastiskt. Hade det inte varit så att jag mer eller mindre gjort åt min kokboksbudget för året så hade jag lagt rabarber på denna också.