Gårdsnära.se

Idag när jag loggade in på facebook fick jag via Sveriges Mjölkbönder syn på den mest fantastiska tjänst – nämligen Gårdsnära. En tjänst på internet där du enkelt hittar närproducerad mat. Man väljer län, kategori osv. och kan sedan utöka sökningen med specifika sökord.

Jag tycker det är helt fantastiskt, eftersom jag efter en snabbkoll tycker att tjänsten både är snygg (jag vet – ytligt – men det är viktigt för mig), användarvänlig och dessutom fullspäckad med gårdar och gårdsbutiker där du kan handla bra mat direkt från producent. Lysande!

Gårdsnära finns förstås även på facebook och twitter.

show hide 2 comments

Mikaela - January 24, 2013 - 10:42 am

Vilket bra tips! Kollade in detta på en gång och hittade ett flertal intressanta butiker att besöka i närheten av dit vi precis flyttat :)

Sonja {Dagmar's Kitchen} - January 24, 2013 - 10:48 am

Ja, visst är det bra Mikaela! Hittade också direkt flera stycken som jag inte visste om tidigare.