Mina Bilder på Maskot Bildbyrå

Hoppas att ni alla fått en fantastisk start på det nya året! Här råder ett magiskt lugn idag efter att jag lämnat Tuva på djurskötarläger, och Egon leker i all stillhet med en kompis. P jobbar och jag skall passa på att städa lite lådor i köket.

Ni vet den där lådan där alla kvitton, tags, nålar, påsklämmor, viktiga papper, gem med mera brukar samlas. Den ska städas. Du kanske också har en sådan? Och så förstås de andra där alla köksredskap ligger. Kommer bli super att börja det nya året med fint i kökslådorna.

Och så tänkte jag bara passa på att berätta för dig som inte vet, att en del av mina bilder går att köpa via bildbyrån Maskot. Och just nu finns det väldigt mycket nya bilder inom just genren mat/livsstil.

Bilderna är royaltyfria, vilket innebär att du får använda bilden helt fritt på obestämd tid, oavsett användningsområde (så som annonser, broschyrer, förpackningar, pr, företagskommunikation, redaktionellt material, böcker, internet, övriga publikationer med mera). Läs mer om det här.

Och har du inget behov av att köpa bilder själv så kanske du kan skvallra till någon som brukar köpa bildbyråbilder.

Nu skall jag ta tag i de där kökslådorna och jag lovar att det snart kommer att dyka upp nya fräscha recept och idéer till härlig vintermat här på bloggen igen.

Tills dess kanske du hittar något som passar här – i kategorierna sallader eller soppor?

show hide 3 comments

Mårtenssons kök - January 2, 2013 - 11:56 pm

Jodå, de där kökslådorna finns i vårt kök också, du får gärna komma förbi en sväng och fortsätta här när du är klar med dina egna:) Eller så får vi bli inspirerade av dej och ta tag i dom själv… någon dag…

God fortsättning,
kram

sara - January 3, 2013 - 2:21 am

Oj vilken vacker blogg du har, undebara bilder. Trevligt att hittat hit! Jag hittat din kommentar på min blogg, en månad gammal jag vet. Den måste kommit bort i all julstress . Vad roligt att ha hittat en fd Shanghia-bo här i bloggvärlden. Vi är ju inte allt för många 

God fortsättning!

Sara på Vardag.nu - January 3, 2013 - 8:16 pm

Så roligt attans bilde finns att köpa! Ska skvallra på jobbet. Vi använder en amerikansk bildbank och bilderna där är ju just väldigt amerikanska…