Fine art prints


Jordgubbar i skål – en såld, 4 kvar

Eftersom jag fått flera förfrågningar från bloggläsare som vill kunna köpa bilder så har jag nu lagt till en sida där det finns möjlighet att göra det – Dagmar’s Kitchen Fine Art Prints.

Bilderna är perfekta för att pryda väggarna i ditt kök, eller kanske i matsalen. Och kan även bli en oväntad och fin present till någon som älskar mat och som redan har allt! Pappret som de trycks på är av fantastisk kvalitet, vilket innebär att de är snygga att bara tejpa upp med t.ex. washitejp, eller hänga med klädnypa på en lina (bildexempel kommer inom kort). Men de kan förstås ramas in också.

Motiven säljs bara i en begränsad och numrerad upplaga om fem (5) per motiv. Och ibland kommer det även att finnas one-of-a-kind motiv, som bara trycks i ett (1) exemplar (dock till ett annat pris).

Bilderna är tryckta på 365g Museo Max fine art papper, vilket inte går att jämföra med bilder på fotopapper och har du möjlighet så är du hjärtligt välkommen förbi min studio för att se och känna på dem själv!

Motiv kommer att läggas till efter hand och även tas bort då en upplaga sålt slut. Har du frågor eller specifika önskemål om storlekar eller andra motiv än de jag visar här är du välkommen att mejla mig på sonja@dagmarskitchen.se

Hoppas ni gillar det!

show hide 2 comments

Marie Onäng - March 19, 2013 - 6:05 pm

Vilken underbar idé – du går från klarhet till klarhet. Grattis till dig (…och till oss i annat sammanhang ;-)) Kram

Sonja {Dagmar's Kitchen} - March 19, 2013 - 6:10 pm

Tack Marie! Ja, verkligen grattis till oss – som går från klarhet till klarhet i andra sammanhang :-D Kramis