Och vinnaren är…

Godmorgon härliga fredag!

Idag är jag och Egon lediga. Nu på morgonen tittar han på film medan jag jobbar undan lite snabbt vid datorn. Resten av dagen ska vi leta vitsippor, åka in till stan och fika och så köpa en present åt kusinen som har fyllt år.

En mysig fredag på tu man hand helt enkelt.

Men först tänkte jag meddela vem som har vunnit ett valfritt konsttryck i tävlingen som pågick fram till igår. Och här använde jag mig av Egon som fick pausa filmen en stund och hjälpa till med lottdragningen. Och vinnaren är…

… Jennie Roos från Kungälv! Kul – eftersom vi även haft kontakt angående andra saker de senaste dagarna. Då får jag kanske chansen att överlämna trycket personligen!

Stort grattis Jennie, och stort tack till alla som var med och tävlade! Alla era kommentarer och “likes” betyder jättemycket för mig.

Du har fortfarande chansen att ångra dig Jennie, eftersom trycken beställs från min duktiga leverantör allteftersom beställningar kommer in. Men äggen var din favorit i tävlingskommentaren.

show hide 2 comments

Linn - April 19, 2013 - 10:28 am

Åh, mitt hjärta tog ett extra skutt när jag såg bilden på äggen. Tänkte att kanske, kanske är det jag… men inte den här gången :-)

Grattis till vinnaren, får jag säga istället.

Ha en riktig mysfredag på tu man hand, och en skön helg!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - April 22, 2013 - 9:16 am

Linn – synd för dig! Det hade varit så kul att skicka trycket till dig, men du får försöka igen nästa gång helt enkelt. Hoppas du hade en härlig helg! Kram