Ett återbud till workshopen den 25/5 – en ledig plats

Hoppas ni har en underbar helg!

Jag ville bara kika in för att meddela att det nu, på grund av ett sjukdomsåterbud, finns en plats ledig till workshopen den 25/5.

Mejla till sonja@dagmarskitchen.se eller ring 0705 505 501 om du är intresserad! Men vänta inte för länge – både 23/3 och 25/5 bokades fulla ganska snabbt och flera intresserade har hört av sig och undrat om lediga platser.

……..

Vill också påminna om workshopen fredagen den 28/6 – ett unikt tillfälle att få se hur fiskauktionen här i Göteborg går till samt en minilektion i hur man fileterar fisk. Och efter besöket på fiskauktionen blir det workshop då vi lagar, stylar och fotar fisk och en massa andra härligheter i säsong!

Till den workshopen finns det i nuläget fem platser kvar.

show hide 1 comment

tina - May 6, 2013 - 8:57 pm

Åh vad du frestar med workshops hit och workshops dit!