I am so excited to finally announce this workshop that will be my only class this spring, and I hope to see some of you there! It will be held in Swedish – hence the info below in Swedish. But please don’t hesitate to contact me should you be interested in participating anyway!
…
Det är fantastiskt kul att äntligen kunna öppna anmälan för den här workshopen! Det här blir min enda workshop i vår och den här gången kör jag en lite kortare variant, men med färre deltagarantal än vanligt. Och jag vet att lördagar är populära för er som har “vanliga” jobb, men eftersom jag inte har lyckats frigöra några lördagar under våren blir det en fredag den här gången – och jag hoppas att just Du kan komma!
Det kommer att bli en dag fylld av inspiration och ny kunskap i en inspirerande miljö, styling- och fototips samt massor av vacker och fräsch säsongsmat att fota – och äta. Vi kommer att styla och fota två sköna vårinspirerade rätter (en matig och en dessert) och om våren sköter sig kan vi även botanisera bland färska rädisor, rabarber och gröna blad från köksträdgården! Och så äter vi förstås upp maten när vi har fotat den.
***Workshopen är slutsåld!***
Plats & Tid
Workshopen kommer att hållas i Göteborg – Tandkullegatan 40, Västra Frölunda – den 22/5 klockan 9.30-14. Du tar dig enkelt hit med spårvagn nummer 11 eller med bil.
Pris: 2 500 sek (inkl. moms) – fika, två rätters lunch och kursmaterial ingår.
Vi kommer bland annat att gå igenom
• Mitt arbetsflöde från val av rekvisita och råvara till färdig bild – jag visar steg för steg hur en typisk matfotografering kan se ut
• Naturligt ljus – hur använder man det på bästa sätt?
• Tips och tricks – styling, komposition, färg och textur m.m.
• Kamerainställningar, vinklar, utrustning m.m.
• Efterbehandling (Lightroom, Photoshop)
Förkunskaper och mål
Workshopen riktar sig till dig som har ett stort intresse för mat och att fotografera den. Du vill utvecklas i att använda naturligt (befintligt) ljus och rekvisita för att på ett enkelt sätt kunna fota mat hemma. Egen kamera (helst SLR) samt baskunskaper om den krävs för att kunna hänga med i tempot.
Gör så här för att anmäla dig
Mejla din anmälan till sonja@dagmarskitchen.se eller ring på +46(0)705 505 501. Ange ditt fullständiga namn samt postadress och telefonnummer. Ange också om du har någon matallergi eller preferens.
Max antal deltagare är sex personer.
…
Villkor för anmälan
Anmälan är bindande och kursavgiften betalas via faktura (10 dagar) vid anmälningstillfället. Ej betald avgift efter påminnelse kan innebära avbokning av platsen. För avbokning (som ej beror på sjukdom) mindre än tre veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften. För avbokning (som ej beror på sjukdom) mindre än en vecka före kursstart debiteras hela kursavgiften.
Om Dagmar’s Kitchen (Sonja Dahlgren) av någon anledning skulle bli tvungen att ställa in workshopen (allvarlig sjukdom, familjeangelägenhet etc.) återbetalas hela det inbetalade beloppet.
Vid färre än fyra anmälda förbehåller Dagmar’s Kitchen sig rätten att ställa in workshopen och återbetalar i så fall hela det redan inbetalade beloppet.
…
Varmt välkommen med din anmälan!
show hide 6 comments