Intressanta hem & trädgårdar sökes!

Har du eller kanske någon du känner ett vackert, personligt & unikt hem eller trädgård? Skulle du vilja att jag kommer hem till dig och gör ett reportage?

Jag inriktar mig främst på lantliga/romantiska hem med personlighet, personliga hem (alla stilar) som är anpassade för ett liv med barn, härliga och unika trädgårdar och växthus m.m. med romantisk/rustik/lantlig charm osv. Och det behöver inte vara ett komplett hem, det kan också vara delar av ett hem – kanske en fantastisk tvättstuga med smart förvaring, ett tjusigt växthus eller en vacker balkong…

Vill du vara med? Mejla i så fall 3-4 bilder till info@sonjadahlgren.com så hör jag av mig om det verkar intressant. Det behöver inte vara “bra” bilder (iphone räcker), bara jag får en idé om hur det ser ut! Berätta också gärna lite om er själva och ert hem/trädgård och nämn gärna om det är något som är speciellt eller lite unikt! Det kan vara allt ifrån en intressant historia om hur ni hittade ert boende till en urgammal planta som fortsätter att blomma år efter år… Helst ska ni också vara beredda på att synas på bild och att publiceras i tryck (magasin och tidningar).

Och det spelar ingen roll var i landet ni finns – allt är av intresse! Så bomba mig med trevliga mejl med bilder på era härliga hem och trädgårdar, så kanske vi ses framöver! Och till sist så “bjussar” jag på lite bilder från mitt eget hem…