En alldeles underbar trädgård…

Vilket jobb man har! Tänk att få åka runt och titta på (och fota!) underbara, kreativa och helt fantastiska trädgårdar. Skapade av helt fantastiska människor. Idag var jag och Marie hemma hos Linda som driver bloggen Lindas Trädgårdsblogg. Linda är en riktig pionjär inom kategorin trädgårdsbloggare eftersom hon bloggat ända sedan 2005! Och vilken oas som uppenbarade sig där bakom staketen… Vi var helt förundrade! Om detta kommer ni förhoppningsvis få läsa mer i någon trevlig trädgårdstidning nästa vår/sommar.

show hide 3 comments

Erika - August 22, 2012 - 9:03 am

Vilka härliga färger!

Maria - August 26, 2012 - 8:48 am

Jag känner Linda, men bor så långt bort att jag aldrig sett hennes trädgård annat än på bild. Ser så härligt ut!

Sonja {Dagmar's Kitchen} - August 26, 2012 - 6:43 pm

Då har du missat något Maria!! Den är fin på bild, men ännu ännu finare i verkligheten!