Elegantly vegan – nu i app-store!

Nu mina vänner, precis lagom till sommarens alla pick-nick utflykter och den stundande bikini- & badbyxpremiären finns denna grymma kokboks-app äntligen i app-store! Fullproppad med fräscha, nyttiga recept och tillhörande bilder som jag fått äran att fota.

Det är precis som namnet antyder en app med fokus på veganmat. Men recepten är självklart inte bara för den som äter vegan-kost, utan passar alldeles utmärkt för alla, och kanske särskilt för dig som av någon anledning inte äter ägg, komjölk, smör osv. Vetemjöl och vitt socker är också bannlyst, vilket gör den perfekt för den som vill komma i form inför strandpremiären om några veckor.

Appen finns både på svenska, engelska (us) och engelska (uk) och med praktiska inköpslistor och andra interaktiva finesser. Så skynda till app-store och testa – finns både som gratis light-version och som full version med alla recept och bilder (endast 15 sek).

Idé och recept står Veronica Stenberg för och du kan läsa mer om henne och kokboken här.

show hide 3 comments

Veronica - June 17, 2013 - 10:07 pm

Tack för underbart blogginlägg! Alla äslskar dina fotografier – du är grym! Kram!

mary - June 18, 2013 - 6:45 pm

Mmmm…ögongodis, ögongodis! Så underbart vacket Sonja! <3

Emmy - June 23, 2013 - 10:14 pm

Tack för tipset. Ska absolut spana in appen.